Saturday 2 June 2007

' Εργολαβοι' Ινδοκαρυδου

Αυτα τα ευκολα μεχρι γελοιοτητας ινδοκαρυδοκεφτεδακια ειναι απολαυστικα και διατηρουνται για τουλαχιστον μια εβδομαδουλα. Πηρα την συνταγη απο την μαμα μου, εκεινη δεν ξερω απο που μπορει να την βρηκε.



4 αυγα

1 φλυτζανι ζαχαρη

2 κουταλιες cornflour

1 βανιλια

3 φλυτζανια ινδοκαρυδο

Πρεζα αλατι.

Για να τα φτιαξω, χτυπησα τα αυγα με την ζαχαρη, προσθεσα και τα υπολοιπα υλικα και επλασα τα κεφτεδακια. Τα εψησα στους 175 για 20 λεπτα ή τελως παντων μεχρι να ροδισουν.

1 comment:

Anonymous said...

καλησπέρα σας!!!!
επειδή μας αρέσει πολύ το ινδοκάρυδο έφτιαξα το γλυκάκι σας...αλλά ήταν αδύνατο να πλάσω το μείγμα, ήταν αρκετά ρευστό, ενώ έκανα ακριβώς ότι λέτε στη συνταγή και έβαλα ακριβώς τα υλικά...αν την επόμενη φορά προσθέσω 4 αντί για 3 φλυτζάνια ινδοκάρυδο για να σφίξει το μείγμα θα αλλάξει η συνταγή???? ευχαριστώ πολύ!!!!
υ.γ. πάντως γέυση τέλεια!!!!